Victoria Milan omdöme 2021

Victoria Milan Recension 2021

I det här inlägget har jag skrivit en recension av dejtingsidan Victoria Milan.

Victoria Milan Recension review

Victoria Milan – Summering

OmdömeOmdöme 3
MålgruppGifta/sexdating
Lanserad2010
Gratis versionJa
Har appJa

Fördelar ?

 • Sajt för sexdejting
 • Gratis att registrera sig
 • Användarvänlig
 • Bra app

Nackdelar ?

 • Det krävs premium-medlemskap för att kunna skicka meddelanden
 • Få användare i mindre städer
 • En del fejk-användare

Victoria Milan är en omtalad datingsida som är riktad till dig som vill ha en affär, och/eller söker en sexdejt. Sajten har funnits sedan 2010, och under åren 2011-2014 var Dominika Peczynski Sverigechef för sajten. Är du ute efter en flirt så bör du helt klart ge sajten en chans. Det finns en hel del användare i Sverige, och det är 100% gratis att registrera sig. Det förekommer dock en del fejkade användare på sajten, vilket drar ner totalbetyget. Även priset för premium-medlemskap är i högsta laget. Förutom det är det en modern sajt som är lättnavigerad med en bra sökfunktion. Är du ute efter något kortsiktigt så bör du helt klart testa Victoria Milan. Lycka till!


1. Registrering

Det är enkelt och gratis att registrera sig hos Victoria Milan. Det enda som behövs är en mailadress. Själva processen är väldigt smärtfri – du behöver bara fylla i lite kort information om dig själv, och vad du söker. På frågan ”Vad söker du?” finns fyra alternativ:

Victoria Milan Vad söker du registrering
 • Någonting kortsiktigt
 • Någonting långsiktigt
 • Det som faller in
 • Bara nyfiken och tittar

Du får också besvara frågan ”Vad tänder du på?”, där du kan välja bland en mängd alternativ:

Victoria Milan vad tänder du på

Till sist ska du fylla i lite info om ditt utseende; din längd, vikt, kroppstyp, hår, ögon, utseende och ansiktsbehåring:

Victoria Milan ditt utseende

Till skillnad från vissa andra dejtingsajter går det väldigt snabbt och enkelt, och det tar som mest 5 minuter.


2. Pris

Victoria Milan använder sig av en så kallad ”freemium”-betalmodell. Du får tillgång till delar av sajten helt gratis, men för full tillgång krävs ett premium-medlemskap. Du registrerar dig som sagt 100% gratis, inga betalmedel krävs, men för att få skicka och läsa meddelanden så krävs det att du uppgraderar ditt medlemskap. Här är priserna för premium-medlemskap:

Victoria Milan pris kostnad
Notera att priserna som skrivs ut är per vecka.
VaraktighetTotaltPris/månPris/vecka
3 månader1497 kr499 kr124,75 kr
6 månader2394 kr399 kr99,75 kr
12 månader3588 kr299 kr74,75 kr

Premium-medlemskapet är alltså uppdelat i tre nivåer, ”Premium Guld”, ”Premium Platina” och ”Premium Diamant”. Du får tillgång till i princip samma funktionalitet vilken nivå du än väljer, däremot så blir det lägre månadskostnad ju längre period du binder upp dig för.

Enligt mig är priserna ganska höga, och om du planerar att bli betalande medlem så skulle jag rekommendera dig att börja med de billigare paketen. Väljer du 12 månader så blir månadskostnaden något lägre, men totalbeloppet desto högre. Skulle du träffa någon snabbt, eller märker att utbudet av potentiella partners är för lågt i din stad så är det synd om du redan har betalat för flera månader i onödan.

De viktigaste funktionerna du får som betalande medlem är givetvis att du kan skicka och läsa obegränsat med meddelanden. Utöver det får du även andra funktioner, exempelvis att du kan se vem som gillat och besökt din profil. Du kan även fråga efter privata foton och skicka gåvor.

Aktiv bonuskod (10% rabatt) som gäller fram till den 31 december 2021: C74C01421D6CFC4F


3. Funktioner

Victoria Milan har inga speciellt unika funktioner som sticker ut. Främsta funktionerna på sajten skulle jag säga är ”Utvalda användare” och sökfunktionen. Det är här du hittar användare på sajten:

Victoria Milan bilder

När du använder sökfunktionen kan du filtrera på stad, ålder och en mängd andra parametrar, bland annat längd, vikt, livsstil, hår, ögon, utseende, sexlust, typ av förhållande, personlighet, intressen etc:

Victoria Milan sökfunktion

När du laddar upp dina bilder så har du även möjlighet att anonymisera dina bilder med ett inbyggt anonymiseringsverktyg, vilket är en bra funktion.


4. App

Victoria Milan app

Victoria Milan har en app som har samma funktionalitet som på hemsidan. Jag skulle säga att hemsidan är lite enklare att navigera i, men appen fungerar i stort sett likadant. Appen finns både på App Store och Google Play.

 • App Store: 2,6/5
 • Google Play: 2,1/5

5. Fejkade profiler

Likt på många andra sajter som är inriktade på otrohet/sexdejting så finns det en del fejkade profiler. Det finns många användare i många svenska städer, men det verkar även finnas en del fejkade användare, vilket är en av sajtens nackdelar. Som tur är märker man ofta vilka användare som är riktiga och vilka som inte är det.

Jag vet inte hur könsfördelningen är på sajten, men som på många andra liknande sajter är det förhållandevis enkelt att som kvinna träffa en man för en kort romans.


6. Vanliga frågor

Här besvarar jag några vanliga frågor om Victoria Milan.

? Hur stort antal medlemmar finns det på Victoria Milan?

Enligt Victoria Milan själva så har de över 7 000 000 användare världen över, och 300 000 användare i Sverige. Sådana uppgifter får man dock ta med en nypa salt.

? Vad kostar det att bli medlem hos Victoria Milan?

Det är gratis att bli medlem hos Victoria Milan. För att få full tillgång till sajten så krävs dock ett premium-medlemskap som kostar 299 – 499 kr/mån.

? Finns det någon bonuskod?

När du blir betalande medlem så har du möjlighet att fylla i en bonuskod. Rabattkoden ovan ger dig 10% rabatt.

? Vem är grundare av Victoria Milan?

Grundaren av Victoria Milan är norrmannen Sigurd Vedal.


7. Sammanfattning

Omdöme 3

Sammanfattningsvis så anser jag att du som vill ha en affär/sexträff bör ge Victoria Milan en chans. Det är en modern sajt med en hel del användare. Sökfunktionen är avancerad och låter dig söka bland alla användare med hjälp av flera olika parametrar. Men som sagt, var uppmärksam på fejkade användare – registrera dig gratis, spana in utbudet i din stad, och bli betalande medlem först när du hittar en potentiell partner som känns seriös. Lycka till!