Sexchatt

5 bästa sajterna för sexchatt 2021

På den här bloggen skriver jag vanligtvis om dejting, dejtingsidor och hur man lättast hittar en partner. I det här inlägget tänkte jag dock skriva några ord om chattar, närmare bestämt sexchattar.

Att sexchatta är alltjämt en vanlig företeelse på internet. I dagsläget finns det mängder med sajter där man kan sexchatta, och här nedanför har jag listat 5 bra sajter som är lämpade för just det.

Att sexchatta på nätet är dock inte helt enkelt, och ofta finns det några nackdelar: det är sällan gratis, och på många sajter finns det betydligt fler män än kvinnor. På en del sajter finns det även fejkade användare och botar. Ett tips är att du alltid gör en egen bedömning av varje sajt innan du blir betalande medlem – för det är tyvärr ofta ett måste när det gäller sexchattar idag.

Sajterna jag har listat här nedanför har en svensk målgrupp (förutom en sajt som är på engelska).

Lycka till!


1. SpotGee

Spotgee sexdejting
OmdömeOmdöme 5
MålgruppBred
Gratis versionJa
Har appNej

SpotGee är egentligen en dejtingsajt som är inriktad på sex, men den fungerar även som sexchatt. Sajten är relativt ny, och det är gratis och enkelt att registrera sig. Relativt många medlemmar och flera användbara funktioner. För dig som letar efter en bra sexchatt!


2. Victoria Milan

Victoria Milan sexchatt
OmdömeOmdöme 4
MålgruppBred
Gratis versionJa
Har appJa

Victoria Milan är en omtalad sajt som också är inriktad på sexdejting och sexchattar. Enligt sajten själva har de över 100 000 svenska medlemmar. En nackdel är dock att det inte finns några chattrum som på en del andra sajter. Victoria Milan finns även som app. Enkelt och gratis att registrera sig.


3. Literotica

Literotica sexchatt
OmdömeOmdöme 3
MålgruppBred
Gratis versionJa
Har appNej

Literotica är en sajt på engelska med mängder av sexnoveller, men de har även en ”adult chat” som är värd att spana in. Det krävs dock att du blir medlem, och ditt medlemskap behöver först bli godkänt.


4. Bodycontact

Bodycontact recension
OmdömeOmdöme 3
MålgruppBred
Gratis versionJa
Har appNej

Bodycontact är en svensk sida som har ett tydligt fokus på sexkontakter. Här har du möjligheter att hitta någon att sexchatta med. Sajten sägs vara extra bra för homosexuella män och för par som söker män. För tillfället (2021) går det dessvärre inte att registrera sig som ny medlem på sajten.


5. Sexchatta

Sexchatta sexchatt
OmdömeOmdöme 3
MålgruppBred
Gratis versionJa
Har appNej

Sexchatta är en enkel sajt på svenska där du kan sexchatta. Sajten drivs av donationer, och det är relativt enkelt att registrera sig på sajten. Det finns dock inte särskilt många funktioner, och antalet användare är ganska begränsat.


Hoppas den här listan över sexchattar har hjälpt dig. Och kom ihåg: var försiktig med att dela med dig av personlig information och kontaktinformation till främlingar på nätet. Det finns historier om när sexchattar gått överstyr…

Är du istället ute efter ett förhållande bör du passa på att spana in min topplista över bästa dejtingsidorna 2021.

Lycka till!