Sexchatt

5 bÀsta sajterna för sexchatt 2021

PÄ den hÀr bloggen skriver jag vanligtvis om dejting, dejtingsidor och hur man lÀttast hittar en partner. I det hÀr inlÀgget tÀnkte jag dock skriva nÄgra ord om chattar, nÀrmare bestÀmt sexchattar.

Att sexchatta Àr alltjÀmt en vanlig företeelse pÄ internet. I dagslÀget finns det mÀngder med sajter dÀr man kan sexchatta, och hÀr nedanför har jag listat 5 bra sajter som Àr lÀmpade för just det.

Att sexchatta pĂ„ nĂ€tet Ă€r dock inte helt enkelt, och ofta finns det nĂ„gra nackdelar: det Ă€r sĂ€llan gratis, och pĂ„ mĂ„nga sajter finns det betydligt fler mĂ€n Ă€n kvinnor. PĂ„ en del sajter finns det Ă€ven fejkade anvĂ€ndare och botar. Ett tips Ă€r att du alltid gör en egen bedömning av varje sajt innan du blir betalande medlem – för det Ă€r tyvĂ€rr ofta ett mĂ„ste nĂ€r det gĂ€ller sexchattar idag.

Sajterna jag har listat hÀr nedanför har en svensk mÄlgrupp (förutom en sajt som Àr pÄ engelska).

Lycka till!


1. Sexy Meets

Sexy Meets sexdate
OmdömeOmdöme 5
MĂ„lgruppBred
Gratis versionJa
Har appNej

Sexy Meets Àr egentligen en dejtingsajt som Àr inriktad pÄ sex, men den fungerar Àven som sexchatt. Sajten Àr relativt ny, och det Àr gratis och enkelt att registrera sig. Relativt mÄnga medlemmar och flera anvÀndbara funktioner. För dig som letar efter en bra sexchatt!


2. Victoria Milan

Victoria Milan sexchatt
OmdömeOmdöme 4
MĂ„lgruppBred
Gratis versionJa
Har appJa

Victoria Milan Àr en omtalad sajt som ocksÄ Àr inriktad pÄ sexdejting och sexchattar. Enligt sajten sjÀlva har de över 100 000 svenska medlemmar. En nackdel Àr dock att det inte finns nÄgra chattrum som pÄ en del andra sajter. Victoria Milan finns Àven som app. Enkelt och gratis att registrera sig.


3. Literotica

Literotica sexchatt
OmdömeOmdöme 3
MĂ„lgruppBred
Gratis versionJa
Har appNej

Literotica Ă€r en sajt pĂ„ engelska med mĂ€ngder av sexnoveller, men de har Ă€ven en ”adult chat” som Ă€r vĂ€rd att spana in. Det krĂ€vs dock att du blir medlem, och ditt medlemskap behöver först bli godkĂ€nt.


4. Bodycontact

Bodycontact recension
OmdömeOmdöme 3
MĂ„lgruppBred
Gratis versionJa
Har appNej

Bodycontact Àr en svensk sida som har ett tydligt fokus pÄ sexkontakter. HÀr har du möjligheter att hitta nÄgon att sexchatta med. Sajten sÀgs vara extra bra för homosexuella mÀn och för par som söker mÀn. För tillfÀllet (2021) gÄr det dessvÀrre inte att registrera sig som ny medlem pÄ sajten.


5. Sexchatta

Sexchatta sexchatt
OmdömeOmdöme 3
MĂ„lgruppBred
Gratis versionJa
Har appNej

Sexchatta Àr en enkel sajt pÄ svenska dÀr du kan sexchatta. Sajten drivs av donationer, och det Àr relativt enkelt att registrera sig pÄ sajten. Det finns dock inte sÀrskilt mÄnga funktioner, och antalet anvÀndare Àr ganska begrÀnsat.


Hoppas den hĂ€r listan över sexchattar har hjĂ€lpt dig. Och kom ihĂ„g: var försiktig med att dela med dig av personlig information och kontaktinformation till frĂ€mlingar pĂ„ nĂ€tet. Det finns historier om nĂ€r sexchattar gĂ„tt överstyr…

Är du istĂ€llet ute efter ett förhĂ„llande bör du passa pĂ„ att spana in min topplista över bĂ€sta dejtingsidorna 2021.

Lycka till!